28 iunie 2011

Cinci alimente necesare pentru prevenirea ridurilor

In momentul in care treci de o anumita varsta esti din ce in ce mai preocupata de aparitia ridurilor, dar masurile necesare pentru a preveni aparitia lor trebuie luate de timpuriu.


Un rol important il au alimentele. Vezi mai jos cinci alimente cu rol esential in a te mentine tanara pentru mai mult timp:

Afinele – sunt mai bogate in antioxidanti decat capsunile. Sunt de asemenea bogate in vitamina C care contribuie la formarea colagenului, reducand astfel semnele de imbatranire.

Ceai verde
 - O ceasca de ceai verde este o sursa bogata de epicatechine, antioxidant care ajuta la combaterea imbatranirii.

Rosiile – este dovedit ca ticopenul din rosii reduce leziunile de la nivelul celulelor pielii si roseata. Pentru a obtine cel mai bun mix pentru fata ta: amesteca ulei extra-virgin de masline cu rosii, pentru a mari gradul a absorbtie al licopenului.

Seminte de floarea soarelui – sunt o sursa excelenta de vitamina E.  S-a demonstrat rolul esential al acestei vitamine in prevenirea deteriorarii celulelor de catre radicalii liberi.

Peste - pestele de apa rece, cum ar fi somonul si tonul este o sursa excelenta de omega-3, uleiurile necesare pentru o piele cu aspect  frumos. Este foarte bine sa consumi supliment cu ulei de peste distilat zilnic - aproximativ 2-3 grame pe zi.

In plus, pentru a imbunatati textura pielii si a reduce liniile fine, asigura-te ca organismul tau este corect hidratat. Consuma minim sase-opt pahare de apa sau ceai de plante zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu